Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

Existuje lepší způsob, jak udržet čočky zvlhčené do nočních hodin

zvlhčení kontaktních čoček

Dnešní životní styl klade vysoké nároky na používání kontaktních čoček. Stále delší doba nošení čoček v průběhu dne vyžaduje, aby byly čočky komfortní od rána až do nočních hodin.


Důležitým faktorem pro pohodlné nošení kontaktních čoček je zvlhčení jejich povrchu. Dostatečně zvlhčená čočka má pozitivní vliv na rozprostření slzného filmu a zmenšuje riziko tření víčka o povrch čočky.

K vyššímu komfortu nošení přispívá také kvalitní dezinfekce kontaktních čoček. V průběhu nošení se mohou na čočce ukládat nečistoty a usazeniny, které mohou způsobit určité nepohodlí.

Tyto usazeniny a nečistoty lze odstranit vhodným roztokem pro péči o kontaktní čočky, čímž zachováte svěží pocit při nošení každý den.

zvlhčení kontaktních čoček Komfort nošení kontaktních čoček můžete nyní zvýšit používáním nového víceúčelového dezinfekčního roztoku OPTI- FREE® PureMoist®. Roztok je určen pro péči o měkké kontaktní čočky a optimalizován pro silikon-hydrogelové čočky. Díky unikátnímu složení poskytuje kontaktním čočkám 16 hodinové zvlhčení. A jak je to možné? Patentovaný komplex HydraGlyde® se váže na povrch čočky a vytváří kolem ní zvlhčující obal, který působí nezávisle na slzném filmu až po dobu 16 hodin. Udržuje tak kontaktní čočky pohodlné a zvlhčené od nasazení až do vyjmutí.

Dezinfekční a čistící systém roztoku OPTI-FREE® PureMoist® účinně redukuje ukládání proteinů a lipidů, ničí bakterie a choroboplodné mikroorganizmy a má také antimykotický účinek. Roztok OPTI-FREE® PureMoist® tak napomáhá k zdravému a pohodlnému nošení měkkých kontaktních čoček.

Prohlédněte si, jak může roztok OPTI-FREE® PureMoist® změnit nošení kontaktních čoček:


K článku nejsou zatím žádné komentáře.

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 14 x
3-5x za týden 11 x
každý den 38 x

Celkem odpovědí: 63