Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

Nové kontinuální kontaktní čočky Air Optix Night&Day Aqua!

Do kategorie kontinuálních kontaktních čoček pro nepřetržité nošení 30 dní a 30 nocí přibyla novinka od firmy CIBA VISION. Nové Air Optix Night&Day Aqua vycházejí z původních Air Optix Night&Day, jejichž distribuce bude tento rok ukončena, a navíc jsou vylepšené o zvlhčující Aqua Moisture systém.

Nové Air Optix Aqua Night & Day Aqua

Hlavním prvkem zdokonalení je právě zvlhčující systém Aqua Moisture, který zajišťuje navázání zvláčňujícího činidla na povrch čočky tak, aby na ní vytvořilo hedvábně jemnou vrstvičku. Oko pak po čočce při mrkání pohodlně klouže a čočka díky minimálnímu tření oko nedráždí.
Zvlhčující činidlo má vysokou lubrikační schopnost, čočka je hned od prvního kontaktu s víčkem komfortní. Patentovaný materiál čočky pak dokáže zvlhčení čočky udržet a minimalizuje dehydrataci čočky celý den.


zvlhčující Aqua Moisture System

Speciálně upravený povrch s lepší smáčivostí odolává usazeninám, které jsou často původcem nepohodlí nošení čoček. Air Optix Night & Day Aqua jsou díky minimu deposit komfortní po celý měsíc nošení.


Nejvyšší propustnost pro kyslík 175 Dk/t u Air Optix Night & Day Aqua vysoce převyšuje hranici pro bezpečné přespání s čočkami. Při zavřených víčkách se k oku dostane o 2/3 kyslíku méně než při otevřených. Zásobení oka kyslíkem je tedy ve spánku s kontaktními čočkami ta nejdůležitější věc. Tříletá studie CIBA VISION prokázala snížení biomokroskopických známek (červených žilek) v porovnání s čočkami s nižším Dk/t.


Air Optix Night & Day Aqua tedy v porovnání s hydrogelovými čočkami nabízí řadu nepřekonatelných výhod: jedinečné pohodlí po aplikaci, lepší smáčivost, nejvyšší propustnost pro kyslík a vynikající odolnost proti usazeninám. Světle modré zabarvení a indikátor rub/líc jsou dalšími doplňky pro jednoduchou manipulaci s čočkou.

K článku nejsou zatím žádné komentáře.

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 14 x
3-5x za týden 11 x
každý den 35 x

Celkem odpovědí: 60