Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

S věrnostním programem na kontaktních čočkách ušetříte

čtvrté balení čoček zdarma

Nosíte kontaktní čočky pravidelně a zajímá Vás, jak ušetřit? V řadě očních optik i u očních lékařů se můžete setkat s věrnostním programem, který Vám přinese cenové zvýhodnění na kontaktní čočky a zahrnuje také pravidelná oční vyšetření.


V rámci celoročního programu Vám oční specialista pravidelně kontroluje zrak a Vy můžete získat až 3 měsíce nošení zdarma! Ušetříte tak peníze i starost o Vaše oči.


Někteří nositelé kontaktních čoček se snaží ušetřit nákupem neznačkových kontaktních čoček na internetu nebo nošením čoček delší dobu, než je doporučeno výrobcem. „Nepřipouští si rizika očních infekcí a onemocnění, která v souvislosti s nekvalitními výrobky a nedostatečnou péčí mohou vzniknout,“ uvádí optometrista Bc. Petr Vykypěl. „Problém se neprojeví ihned, proto nositel často ve svém nezodpovědném přístupu pokračuje. Až v momentě, kdy už je stav očí závažný, vyhledává odborníka.“

Při pravidelných vyšetřeních čočky zdarma

Řada očních specialistů se snaží těmto komplikacím předejít a nabízí svým zákazníkům věrnostní program, v rámci kterého uživatel čoček absolvuje pravidelná oční vyšetření a kupuje kontaktní čočky za zvýhodněnou cenu.
Program Kompletní roční péče kontaktních čoček AIR OPTIX® nabízí výrazné cenové zvýhodnění pro uživatele měsíčních kontaktních čoček. Při zakoupení 3 balení kontaktních čoček v průběhu roku získává uživatel zdarma 4. balení obsahující 3 páry čoček. Prakticky to znamená, že 3 měsíce nošení v roce Vás nic nestojí. U očního specialisty absolvujete dvakrát do roka pravidelnou kontrolu a máte tak jistotu, že jsou Vaše oči pod odborným dohledem.

Proč je oční vyšetření důležité?

pravidelné vyšetření očí se vyplatí

Zejména při nošení kontaktních čoček by měla být pravidelná vyšetření zraku u očního specialisty samozřejmostí. Kontaktolog (tedy odborník, který aplikuje kontaktní čočky) při první návštěvě provede kontrolu zraku a doporučí kontaktní čočky v závislosti na stavu očí a potřebách uživatele. Pomocí speciálních přístrojů se ujistí, že vybrané kontaktní čočka správně sedí na oku a že je korekce vhodně zvolená. Naučí nového uživatele čočky nasadit a vyjmout a ukáže mu správný postup čištění čoček, který je pro zdravé nošení čoček velmi důležitý. V průběhu dalších pravidelných návštěv pak kontroluje, zda se nezměnil stav očí a zda zvolené kontaktní čočky stále uživateli vyhovují.

Šetřit se musí chytře a je důležité mít na paměti především naše zdraví. Pro bezpečné nošení kontaktních čoček je důležitá pravidelná návštěva očního specialisty, pravidelná výměna čoček dle doby uváděné výrobcem a správný postup čištění čoček, který Vás naučí právě oční specialista. Pokud se zapojíte do věrnostního programu, získáte výhody komplexní odborné péče i výhodnou cenu na kontaktní čočky. Zda Váš oční specialista poskytuje věrnostní Program kompletní roční péče, si můžete ověřit na www.mapaspecialistu.cz.

K článku nejsou zatím žádné komentáře.

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 14 x
3-5x za týden 11 x
každý den 38 x

Celkem odpovědí: 63