Přejít na hlavní navigaci | Přejít na obsah stránky

Nebojte se čoček a vyzkoušejte je i vy!

acuvue kontaktní čočky

Kontaktní čočky jsou skvělou alternativou korekce zraku. Jsou velmi pohodlné při nošení, snadno se s nimi manipuluje a již změnily život miliónům nositelů. Užijte si s kontaktními čočkami svobodu, kterou vám dávají, ať už jdete do společnosti nebo při sportu.


Mějte sebevědomí vyrazit z domova bez brýlí. Pro nošení kontaktních čoček nejsou určeny žádné věkové hranice, mohou je nosit děti i senioři. Tak proč ne právě VY?


Stačí málo: Vytiskněte si poukázku na zkušební čočky a najděte svého očního specialistu.

Nebojte se začít s kontaktními čočkami a dejte sbohem těmto mýtům:

1. MÝTUS: Musí být nepříjemné si dávat něco do očí.

To je normální reakce nového zájemce o nošení kontaktních čoček. Počáteční obava je pochopitelná, ale nepříjemné pocity rychle mizí. Poté, co vám kontaktolog – oční specialista - ukáže, jak se správně nasazují a snímají čočky, sami zjistíte, že je to stejně snadné jako obouvat a sundávat boty. Milióny nositelů čoček to bez problémů dělají. Proč byste nemohli i vy - zkuste to a uvidíte!

2. MÝTUS: Kontaktní čočky mi neumožňují tak jasné vidění jako brýle.

Ve skutečnosti je to často naopak. Kontaktní čočky jsou uloženy přímo na oku a nekorigují váš zrak ze vzdálenosti jednoho až dvou centimetrů jako brýle. acuvue kontaktní čočky

3. MÝTUS: Když mám brýle, proč bych ještě potřeboval kontaktní čočky?

V našich životech je řada příležitostí, kdy mnoho lidí preferuje kontaktní čočky před brýlemi. Kontaktní čočky se například neposunují na vašem nose, ale zůstávají stabilní na oku, ať děláte, co děláte. To je důvodem, proč někdy umožňují lepší vidění a komfort. Poskytují také širší zorné pole a lepší periferní vidění než brýle, což ocení především ti s vyššími dioptrickými hodnotami. Navíc se kontaktní čočky nezamlžují, nepadají a nerozbíjí se, ani na ně nepadají kapky deště. Například při různých druzích sportu jsou tak kontaktní čočky mnohem lepší možností korekce než brýle.

4. MÝTUS: Kontaktní čočky se nedají nosit při astigmatismu (cylindru).

Možnost korekce astigmatismu pomocí čoček ze všech druhů materiálů nebyla dříve dostupná. Pokrok v minulých letech to však změnil. Astigmatismus již není překážkou nošení kontaktních čoček a tak i pokud máte astigmatismus, tzv. korekci s cylindrem, můžete si nyní užít veškerou svobodu, kterou vám kontaktní čočky mohou poskytnout.

Pro více informací o kontaktních čočkách ACUVUE® navštivte www.acuvue.cz.

ACUVUE®, 1-DAY ACUVUE® MOIST® with LACREON®, ACUVUE® OASYS® with HYDRACLEAR® PLUS a 1-DAY ACUVUE® TruEye® jsou ochranné známky JANSSEN PHARMACEUTICA N. V. © Johnson & Johnson Vision Care, divize Johnson & Johnson, s. r. o., 2014.

K článku nejsou zatím žádné komentáře.

Přidat komentář

Údaje označené * jsou povinné.


Přihlášení



Hlavní partner

Reklama

18. 10. 2018 - Redakce

PowerBanka jako dárek při nákupu 2 boxů Biotrue ONEday - s těmi vám nikdy nedojde šťáva.

20. 6. 2018 - Redakce

Ve vybraných optikách: K nákupu 2 balení Acuvue Oasys roztok Complete zdarma.

18. 6. 2018 - Redakce

Letní akce k DAILIES AquaComfort Plus: 5 dní nošení zdarma a dárek k prvnímu nákupu. Mapa zapojených optik v odkazu.

Zobrazit více novinek »

Zpravodaj Čočky.cz

Chcete dostávat pravidelně informace přímo do vaší emailové schánky? Přihlašte se k odběru zpravodaje cocky.cz.

Anketa

Jak často nosíte kontaktní čočky?

1-2x za týden 14 x
3-5x za týden 11 x
každý den 38 x

Celkem odpovědí: 63